Russisch Ministerie van Defensie Kwesties Analoge Video: Satelliet-puin maakt geen bedreiging voor ruimtes

Russisch Ministerie van Defensie Kwesties Analoge Video: Satelliet-puin maakt geen bedreiging voor ruimtes

Op 17 november, volgens Russisch, meldde Moskou op 16 november, het Russische ministerie van Defensie uitgegeven analoge video om het spoor van het puin van de Virgin-D-satelliet en het spoor van het internationale ruimtestation te presenteren. De afdeling benadrukt dat experts de situatie in de ruimte hebben gevisualiseerd op basis van echte gegevens.

Het Russische ministerie van Defensie zei in de aankondiging: het videobeeld wordt duidelijk weergegeven en deze objecten worden verplaatst op een aantal nummers die verschillen in het vlak en de helling.

Daarnaast ligt het internationale ruimtestation 40 kilometer tot 60 km onder het satellietfragment.

Volgens de aankondiging volgt het Russische ruimtebeeldsysteem alle vliegende staten en voorspelt de situatie.

De Russische verdediging wees erop dat er geen bedreiging is voor het internationale ruimtestation nadat de afhandelingsatelliet een fragment wordt.

De verklaring met betrekking tot het internationale ruimtestation of zal lijden aan de risico’s.

Het Russische defensie-kantoor zei op de 16e dat Rusland met succes is getest en vernietigd uit de Virgin-D-satellieten die sinds 1982 in de rails zijn uitgevoerd. Het Russische ministerie van Defensie benadrukte ook dat de Verenigde Staten duidelijk weten dat de resulterende fragmenten het ruimtestation en de satelliet niet zullen bedreigen. De Amerikaanse autoriteiten hebben aangetoond dat de anti-satellietwapenproeven van Rusland leiden tot het risico van botsen met ruimte-vuilnisfragmentatie.

Volgens rapporten heeft Rusland altijd bepleit voor een overeenkomst die verbiedt met het inzetten van wapens of gebruik van kracht in de ruimte-inzet.

Rusland heeft herhaaldelijk voorstellen ingediend bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. (Compile / Zheng Wei).